Home / Norseman Masters Class 2022

Norseman Masters Class 2022

Bli med oss for denne unike muligheten og smakebiten av suksesshistorien triathlon-stevet Norseman. Sammen med våres partner Trimtex har vi lyst til å se deg i vårt triathlon ‘Norseman Master Class 2022’ i Eidfjord.

svømmer
sykkel

Vi er stolte sponsorer av Norsman Xtreme Triathlon, som er et årlig triatlon-stevne som arrangeres i Norge. Løpet starter med 3,8 kilometer svømming i Hardangerfjorden fra en ferge inn til Eidfjord, deretter 180 kilometer på sykkel fra Eidfjord, over Hardangervidda mot Geilo og videre til Austbygde ved Tinnsjøen.

«Jeg ville skape et helt annet løp, gjøre det til en reise gjennom Norges vakreste natur, la opplevelsen være viktigere enn slutttiden, og la deltakerne dele opplevelsen med familie og venner, som vil heie dem fram. La løpet ende på toppen av et fjell, for å gjøre det til den tøffeste fulldistansetriatlon på jorden».

Løypen går fra punkt til punkt – eller fra fjord til topp: Start ved havnivå, med 4 meters fall fra en ferge inn i Hardangerfjorden, krysser det sterkt hjemsøkende Hardangervidda-fjellplatået, avslutter på den steinete toppen av Gaustatoppen, på 1850 moh. over havet og 220 km unna.

Norseman er en lang dags reise gjennom noe av Norges mest spektakulære landskap. Total stigning er 5000 meter. Vannet er kaldt, rent og kommer lett saltet. Været kan være alt fra strålende vakkert til sprengende snøstorm, noen ganger alt på en dag. Hvis du er veldig heldig, kan du se niser, spekkhoggere eller reinsdyr.

Dette er triatlon hvor du kan finne deg selv helt alene på en liten sykkel på toppen av et stort fjellplatå. Å få følelsen av å være strandet i et vidstrakt landskap kun egnet for reinsdyr og harde steiner. Der det ikke er noen som ser deg, hører deg eller heier på deg. Det er bare deg, sykkelen din og viljen til å komme i mål.

Norseman er en hyllest til triatlon, hvor du tar med deg dine beste venner og familie for å bli med på festen. Du tar dem med som din støtte. Som din trygge havn. Dere går sammen som et team, der bestevennen din er den som gir deg flasken som får deg til å ta deg opp enda en stigning.

Siste nytt

Allan Hovda

Allan Hovda Allan Hovda er en av våres JBS-Ambassadører. Han sykler og svømmer i produkter fra Quintana Roo. Allan ligger aldri på latsiden og han …
Les mer »

Utflukt 2022

Utflukt 2022 Helgen 16 til 19 Juni deltok vi på 20-årsjubileumet til terrengsykkelfestivalen som ble arrangert i Trysil. Helgen har vært fylt opp av guidede turer, …
Les mer »
Følg Norseman Xtreme Triathlon på Facebook
Handlekurv